Medlemsmöte söndag 18 jan kl 15

Nu är det bråda tider för dem som ska flytta in i Sofielunds kollektivhus, fem år efter att KiM startades som förening. En stor stund!
Och tänk vad roligt det skulle vara att få igång ytterligare ett kollektivhusprojekt, som fler av oss i KiM skulle kunna flytta in i om ett par år.

Det tar dock tid och en hel del engagemang att få till ett helt kollektivhus, oavsett om det är ett gammalt som byggs om eller om det blir ett nytt. Men nu finns det mycket erfarenhet i föreningen och ju mer var och en bidrar med – efter förmåga förstås – desto fortare kommer det gå!

Med denna lilla påminnelse och uppmaning att börja engagera dig mer i KiM vill vi bjuda in till ett medlemsmöte laddat med ny information och saker att ta uti med, söndagen den 18:e januari 2015, på Sofielunds Folkets hus (kl 15.00).

Då går vi igenom arbetsgruppens arbete hittills, dvs det blir en sammanfattning av enkäten, träffen med MKB och deltagandet i en workshop om norra Sorgenfris framtida utveckling samt en idé som kommit upp. Vi får även se bilder från Sokos första tid som kollektiv i huset på Sofielund och så diskuterar vi hur vi ska gå vidare i KiM i vår.

(Det preliminärt satta mötesdatumet den 23 november utgår alltså)

Välkommen på KiMs stormöte i januari!
Innan dess önskas du och de dina en härlig adventstid och trevlig julhelg! 

hälsar styrelsen i KiM
(Sara, Ellie, Lisbeth, Kristina, Linnea och Kerstin)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s