Årsmöte 28:e februari!

välkommen till årsmöte!

Mötet hålls söndagen den 28:e februari, kl 16-18, i Sofielunds folkets hus. Dagordning och ytterligare information kommer inom kort.

Nominera gärna dig själv eller någon annan till det trevliga uppdraget som styrelseledamot eller suppleant i styrelsen! Det är inget betungande arbete men mycket viktigt för att föreningen ska kunna fungera.

Valberedning är Eva Svegborn, eva.svegborn@passagen.se. och Kristina Runklint, kristina.runklint@yahoo.se.

Som vi berättade om på medlemsmötet ser det ut att finnas en chans att vi kan få igång ett nytt kollektivhusprojekt under året. Vi kommer under årsmötet berätta mer om detta och fortsätta diskutera hur vi lägger upp arbetet att få till nästa kollektivhus.

Snart kommer vi ha en fin logga! Glädjande nog fick vi in tre förslag till logga för KiM, vilka vi tittade på förra mötet. Alla medlemmar får tillgång till förslagen per mejl innan årsmötet, då omröstning slutligen kommer att ske.

Obs! Det är dags att betala medlemsavgift för 2016, om du inte redan gjort det. Medlemskap kostar 100 kronor per person som fyllt 18 år, och ska finnas på föreningens konto (Swedbank: bankgiro 667-1283) senast fredagen den 26/2.

 

Hoppas vi ses!

/styrelsen i KiM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s