Promenad i Södra Kirseberg/Östervärn 26/5 kl 15

k_bild_bengt_wahlgren

I Södra Kirseberg och vid Östervärn kommer det att byggas väldigt mycket framöver. Det är ett spännande område och KiM är intresserade av att ta tillvara intresset för de som kommer att bo där. Vi är intresserade av barn-och äldreperspektivet och att det byggs på ett sätt som gör det lätt och attraktivt att mötas och umgås.

Under utställningsperioden 1 mars – 31 maj 2019 går det att tycka till och lämna synpunkter på förslaget på översiktsplanen. Det är alltså nu vi har tillfälle att tycka till om hur det ska bli! Mer info och förslaget till översiktsplanen hittar du här: https://malmo.se/fopkirseberg

Vi har bjudit in Lars Böhm för att tala om översiktsplanen för Södra Kirseberg/Östervärn den 28/5 kl 18.00 på Sofielunds Kollektivhus.

För att förbereda inför samtalet den 28:e och för alla som är intresserade av att se området och drömma kring hur det kan bli bjuder vi in till en promenad. Den 26/5 kl 15.00 samlas vi vid Vårsången skola Östergårdsg. 2 kl och går på en gemensam promenad. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s