Nu startar vi upp igen, med nya i styrelsen och nya projekt på lut!

Det har ju gått några veckor sedan årsmötet, men i dessa Corona-tider går allt lite långsamt… Så vi som blev invalda i styrelsen har inte kommit loss att presentera oss ännu, men här är vi!

Sanna, presentabel

Susanna Lundberg heter jag som blev vald till KiM:s ordförande, 46 år och lektor på Malmö Universitet. Jag var med i den gamla KiM före Trevnadens/SoKo:s tid, och har arbetat mycket med bostadspolitik på olika sätt bland annat i MKB:s styrelse och i Tekniska nämnden. Halkade in här lite på ett bananskal men frågorna är ju superintressanta så jag ser mycket fram emot att göra nåt bra av det!

Erik cv

Erik Larsen heter jag som blev blev vald till KiM:s ansvarig för projektutveckling, 29 år och byggnadskonstruktör på Tyréns. Jag är ny i föreningen men stort intresse. Har bott mycket kollektivt, från korridorrum, till kollektiv i München och Malmö. Jag älskar den enkla gemenskapen i den typen boende och hur man genom den kan lära känna människor som normalt inte skulle ha korsat ens väg. Ser gemenskap som en ökat viktig del i framtidens boende och ser fram emot att föra den talan. 

 

I styrelsen finns också kassör Eva-Li men övriga platser är vakanta tills vidare

Det vi har gjort såhär långt är att förstå oss på hur den tidigare styrelsen har arbetat och planera lite framåt, vi har börjat gå igenom hemsidor och rutiner på olika sätt. Dessutom har vi en liten överraskning på lut som vi tror kan intressera er – men vi vill inte riktigt släppa den än, mer information kommer inom ett par veckor. 

Vi har bland annat fräschat upp rutinen för medlemsuppgifter och –avgift, som fortfarande är 100 kr per år. Gå in i formuläret här och uppdatera så allt stämmer. Gamla medlemsregister finns kvar, så om det skulle bli aktuellt med ett hus så spelar tiden i föreningen roll!

Nu kör vi! 😀

/Susanna & Erik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s