Bli medlem

Föreningen Kollektivhus i Malmö består av alla oss som engagerar sig i KiM, såklart är det viktigt och kul om vi blir fler medlemmar, det är väldigt enkelt!

För att bli medlem i KiM ska du:

 1. Sätta in 100 kronor på föreningen KiM:s konto hos Swedbank, bankgiro 667-1283.
 2. Till vår mailadress kollektivhusmalmo@gmail.com skicka ditt namn, födelsedatum (ÅÅMMDD) adress, telefon och mailadress.

I intresseföreningen Kollektivhus i Malmö, KiM, samlas vi som vill skapa fler kollektivhus och gemenskapsboenden i Malmö. KiM är den naturliga samarbetsparten för fastighetsägare som vill upplåta sina hus till kollektiv. Vi är även ett forum för redan existerande kollektiv. Här kan du engagera dig i den grad du vill med att skapa nya kollektivmöjligheter och att öka och sprida information om kollektivt boende i Malmö. 

Vi behöver dig som vill vara aktiv men även dig som bara vill stödja föreningens arbete! Medlemskap innebär inga särskilda förpliktelser eller förmåner, men du får våra utskick och är röstberättigad i föreningen.

Medlemskap i KiM kostar 100 kr/år/person som fyllt 18 år. Avgiften gäller kalenderåret ut. Den som vill förnya sitt medlemsskap betalar avgiften för det nya året senast den 28:e februari.

Föreningens konto finns hos Swedbank: bankgiro 667-1283.

Det är viktigt att vid betalning skriva för- och efternamn namn på den/de personer som betalningen avser, gärna också e-postadress.

OBS! När du har betalat in din medlemsavgift till kontot så ska du även mejla följande uppgifter till kollektivhusmalmo@gmail.com (gäller nya medlemmar):

 • Namn

 • Födelsedatum (ÅÅMMDD)

 • Adress

 • Telefon

 • E-post

7 svar till “Bli medlem

 1. Hej! Hur fungerar det här. Såg precis ett inslag på nyheterna och är superintresserad av att ställa mig i kö. När beräknar man huset vara byggt? Och hur lång tror ni att kön kommer att bli? /Sara

 2. Får inga kallelser till möten längre och undrar om jag fortf är regstrerad?? Har dessutom glömt mitt lösenord. Tacksam för svar!! Mvh

 3. Inger Allansson

  Jag vill bli medlem

 4. Inger Allansson

  Är intreserad av föreningen, kontakta mig.

 5. Eva-Li: Du har fått mejl av oss.
  Inger: Mejla på kollektivhusmalmo@gmail.com, alternativt följ stegan ovan – dvs man kan sätta in pengar och sedan mejla dina persondata till oss.
  Sara G: Vi har ingenting med de existerande kollektivhusen att göra, så för att ställa dig i kö kan du gå in på respektive hemsida, för Landgången och /eller Sofielunds Kollektivhus. Se https://kollektivhus.wordpress.com/tva-kollektivhus-i-stan/

 6. Vill försäkra mig om medlemskap för 2017

 7. Kan jag betala in för 2017 nu eller är det för sent?
  Hälsningar Monica

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s