Arbetsgrupper

Våra arbetsgrupper har arbetat fram de principer vi vill ha som underlag för våra diskussioner med MKB och NCC, samt hur vi vill bo tillsammans. Nu när boföreningen har bildats, och många av KiM:s medlemmar kommer att flytta in i Sofielunds kollektivhus, kommer de flesta arbetsgrupper fortsätta sitt arbete inom boföreningen istället för i KiM. Vi kommer ha kvar en informationsgrupp.

Grupper som nyligen var aktiva är:
Arkitektur och inredning
Mat och odling
Informationsgrupp
Hyra och förvaltning
Stadgegruppen

Tidigare har föreningen haft fler aktiva arbetsgrupper. Alla medlemmar som vill kan när som helst blåsa liv i någon av de inaktiva grupperna eller skapa en helt ny arbetsgrupp. Eftersom KiM:s arbete kommer att ändras kan det bli fråga om helt nya arbetsgrupper.

Efter ett medlemsmöte 22:e maj 2010, bildades sju nya arbetsgrupper för att driva vårt fortsatta arbete för kollektivhuset! Alla närvarande medlemmar valde att engagera sig i en eller flera arbetsgrupper. Det är jätteviktigt att alla medlemmar hjälps åt, blir aktiva och engagerar sig i arbetet så det är därför möjligt att fortlöpande anmäla sig till kontaktpersonen för den eller de arbetsgrupper som ni vill engagera er i.

ARBETSGRUPPERNAS ANSVAR

1. Angiven kontaktperson ansvarar för att sammankalla intresserade medlemmar till arbetsgruppens första möte.

2. Arbetsgruppen planerar och driver arbetet inom sitt ansvarsområde samt gör ev. arbetsfördelning inom gruppen.

3. Arbetsgruppen kommer överens om tid och plats för löpande möten och sammankallar intresserade medlemmar.

4. Arbetsgruppen ska dokumentera sitt arbete så att kunskap kan överföras inom och utanför föreningen.

5. Arbetsgruppen gör efter varje möte en kort sammanfattande minnesanteckning innehållande de viktigaste punkterna från mötet samt tid och plats för nästa arbetsgruppsmöte. Anteckningen ska omgående läggas ut på vår medlemssida, kollektivhusmedlem.wordpress.com alternativt e-postas till webbansvarig ellie.cijvat(a)gmail.com för publicering på hemsidan.

Lämna en kommentar